Om oss

Henriettes Mestermat ble grunnlagt i 2010 av Henriette Myhre Hagelund etter at hun vant «Norges Masterchef» på TV3, våren samme år. Opprinnelig startet det som et cateringfirma med base her i Sandefjord. Fokuset lå på god tapas og selskapsmenyer basert på sesongens beste råvarer. Henriette har også utgitt kokeboken «Hvordan bli en Masterchef», i samarbeid med Eivind Hellstrøm, Tom Victor Gausdal og Jan Vardøen.

Henriette Myhre Hagelund

Høsten 2010 var Henriette elev på instituttet til selveste Paul Bocuse i Lyon, Frankrike, som en del av premien fra Masterchef. Der vokste interessen for franske fristelser som Petite Fours, og andre gode dessert klassikere. Inspirasjon og teknikker ble selvfølgelig tatt med hjem i bagasjen til Norge, og er en av de tingene vi er best på.

August 2011 overtok firma driften på Midtåsen lokalisert på toppen av Sandefjord. Bedriften har gradvis vokst og drives per i dag av familie, og av et godt knippe kokker og servitører. Vår filosofi er at man skal ta seg god tid til å nyte ekte mat laget fra bunnen av, gjerne sammen med gode venner og familie. Midtåsen skal være et sted der atmosfæren er lun og avslappende, og et sted man kommer seg litt tid vekk fra byens kjas og mas. Naturen her er vakker og sammen med det majestetiske huset og den gode maten har vi den perfekte rammen for at du skal få den optimale opplevelsen.

omoss roundcorners 3 3 5

Vi setter norske råvarer i fokus og tilbereder dem med entusiasme og respekt. Vi liker rene smaker og henter vår inspirasjon både fra Norge og Frankrike. I samarbeid med våre vinleverandører, kokker og vinkelnere setter vi sammen en god, spennende vinmeny spesialtilpasset for sesongens menyer.

Vi er gode på å arrangere bryllup, jubileer, firmafester og kurs & konferanser. Nøl ikke med å ta kontakt om du/dere ønsker et skreddersydd arrangement for din bedrift eller familie.

Velkommen!

Åpningstider

Mandag - torsdag kl. 17.00-23.00
Fredag - lørdag kl. 17.00-02.30

Du finner oss her

Midtåseveien 2A, 3226 Sandefjord


Vis større kart

Kontakt oss

kontakt@henriettesmestermat.no

+47 924 01 550 (09.00 - 16.00)

Midtåseveien 2A, 3226 Sandefjord

Navn:
Epost:
Telefon:
Hva er 2+2?
(med bokstaver)
Kommentar: